Brunnera, Geranium, Heuchera, Hosta, Lirope, Ophiopogon en Pennisetumzijn de zeven geslachten waar wij sterk op inzetten. Door de jaren heen hebben wij een sortiment samengesteld dat het goed doet bij de hovenier.

Brunnera: Brunnera macrophylla 'Jack Frost'® van CNB New Plants, is één van de beste tuinplanten. Wij kweken nu ook de cultivar ‘Silver Wings’.

Geranium: Wij kweken de maandenlang bloeiende 'Rozanne'® en de rozebloeiende 'Dreamland'®. Ook de oude bekende 'Johnson's Blue' doet het nog altijd goed bij hoveniers.

Hosta: Voor een collega vaste plantenkweker kweken wij 15 rassen op contract.

Heuchera: Het betreft hier o.a. kwekersrechtelijk beschermde rassen van Terra Nova en van CNB New Plants en een aantal vrije. Heuchera 'Obsidian'® is een topper; een bijna 'zwarte' Heuchera, Heuchera 'Marmalade'® is perzikkleurig en daarom zeer gewild. Heuchera 'Black Out'® en Heuchera 'Caramel'® zijn twee zeer goede rassen van CNB New Plants. In het vrije sortiment is Heuchera 'Rachel' een goede; mooie roodbruine bladeren en roze bloemen.
Nieuw in ons sortiment zijn ‘Heuchera ‘Pink Pearls’ en – ‘Paris by Night’. Beide rassen geven grote bloemen en bloeien goed door.

Liriope: Prachtige wintergroene bodembedekkers met over het algemeen paarsblauwe bloemen van augustus t/m eind oktober.

Pennisetum: Wij kweken alleen Pennisetum alopecurioides 'Hameln' maar dat is dan ook de beste. Een korte vorm die zeer rijk bloeit en 'niet kapot te krijgen is'. Voor seizoen 2015-2015 hebben wij er 25.000 staan.

Ophiopogon: Wij kweken het 'zwarte' ras O. planiscapus 'Niger'. Een goede bodembedekker die volle zon kan verdragen. In mei verschijnen de rozewitte bloemetjes.